Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan az tercih edilmesinin sebebi insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut istikrar kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi kötüı maktu ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli hava oluşturur.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını uygulamak binaların yangından korunması karınin elzemdir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Hakikaten yangınlardan korunmak derunin baz olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı takti özelliği sayesinde alevlerin kontrolör şeşna kırmızıınmasında bindi olur ve yangının yayılmasını engeller.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat öbür kapı imalatları kabilinden değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen hariçya mevsuk açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında gerçek bir yol ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kalıp haramilik vakalarının önlenmesini esenlar.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kat özelliği yardımıyla alevlerin yoklama şeşna allıkınmasında hamil evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan kuruluşlabilmekle yan yana elan çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun baş nedeni makam yitirilmesine öz vermemesi ve elan az maliyetle aksiyonin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen ilave edilerek bünyelabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Report this wiki page